HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

COSMEN

  • Frugthaverne 16
  • 7500 Holstebro
  • Telefonnr.: 31360096
  • E-mail: info@cosme.dk
  • CVR-nummer: 35275169

 

Betaling

COSMEN og COSMÈ er samme shop, men målrettet henholdsvis kvinder og mænd, og både cosmen.dk og cosme.dk har en betalingsaftale med NETS, hvilket betyder, at du her på siden trygt kan betale med:

  • VISA- og VISA Elektron
  • Dankort
  • MOBILEPAY

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen leveres.  
 

Fragt

Når du er på bestillings- og betalingssiden vælges "forsendelse", og her kan der vælges mellem hjemmelevering og levering til pakkeshop. Derudover er det også muligt at afhente bestillingen, og så er det selvfølgelig gratis.

Der er også gratis fragt ved køb over 499,- kr. Ved køb for mindre end 499 kr. opkræves et forsendelsesgebyr på 29 kr. for levering til afhentningssted. Ved levering med omdeling/hjemmelevering opkræves et forsendelsesgebyr på 39 kr.

cosMEN har en aftale med GLS, som vi sender igennem. Ved levering af produkter og varer fra cosMEN gælder, at levering betragtes som gennemført, når du som kunde har fået udleveret varen eller fået den leveret som aftalt.

Forsendelsen sker som udgangspunkt med GLS, og vi bestræber os på hurtig leveringstid, og altid inden for 1-4 dage. I juletiden - november/december og i sommerferien kan der forekomme ekstra leveringstid, men du er altid velkommen til at kontakte cosMEN, hvis du har spørgsmål til levering eller et ønske om særlig hurtig levering. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos cosMEN.  Ved varer købt i november og december er byttefristen udvidet til hele januar. Hvis julegaverne købes på andre tidspunkter end julemånederne, så noter det i meddelelsesfeltet og byttefristen gælder til og med januar. Med andre ord, så kan du sikket købe dine julegaver på cosmen.dk.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til: info@cosme.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i disse handelsbetingelser.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Produkter og varer, hvor emballagen er brudt eller varen taget i anvendelse tages ikke retur.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos cosmen.dk, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker, der er sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.
 
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke kan få noget retur. Eksempelvis en ansigtscreme, som er taget i brug, men som du efterfølgende fortryder købet af. En brugt ansigtscreme kan ikke sælges til en anden kunde, så derfor refunderes varen ikke.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke leveringsomkostninger, medmindre det er en berittiget reklemation) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Hanne Borst Hansen
COSMEN
Frugthaverne 37
7500 Holstebro

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Hanne Borst Hansen
COSMEN
Frugthaverne 37
7500 Holstebro


 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig og modtage betaling. 

 
Personoplysningerne registreres hos cosMEN og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@cosme.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Hanne Borst Hansen på: info@cosme.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10. juli 2022 af Lars Borst Hansen, larsborsthansen@gmail.com.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (Åbnes som PDF)

 

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 kr. Fragt = 29 kr.
Kundeservice tlf.: 31360096