OM OS

Velkommen til cosMEN

Webshoppen cosmen.dk forhandler lækre produkter til den kvalitetsbevidste mand i kategorierne hudpleje, ansigtspleje, parfumer, barbering, mode og meget mere. cosMEN er en webshop med fysisk adresse i Holstebro, men sender og leverer til hele Danmark. 

Vision er at give dig som kunde en god oplevelse ved brug af produkterne . ved kontakt til kundeservice og ikke mindt ved levering. Udvalget af luksusprodukterne er valgt ud fra et kriterie om, at vi ved, at de virker. Det er produkter der kan gøre en forskel og som er designet og fremstillet til den kvalitetsbevidste kunde. Sortimentet her på webshoppen består udelukkende af kvalitetsprodukter, som vi selv kan anbefale og stå inde for. Mærkerne som forhandles er valgt, fordi de vil noget mere end blot tilbyde en god ansigtscreme, shampoo eller et stykke tøj til en billig pris. De er bl.a. repræsenteret her på siden, fordi de har en klar profil eller holdning om bæredygtighed, økologi, brug af kun rene og naturlige ingredienser.

 

cosMEN har en søsterside målrettet kvinder. Den hedder COSMÈ - cosme.dk, og som cosMEN er den ligeledes ejet af Hanne Borst Hansen. Hanne er oprindelig uddannet materialist uddannet til at hjælpe kunder til de bedste køb.
Det er oftest Hanne, der tager telefonen, når du ringer til kundeservice. Hun vejleder gerne, så kontakt Hanne, hvis der er noget, som du vil vide mere om eller have vejledning til.
 

 

cosMEN, Hanne Borst Hansen

Kontakt Hanne via kontaktformalaren, ved at sende en mail: info@cosme.dk eller på tlf.: 51530096. 

Hanne har shoppen sammen med Lars Borst Hansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 kr. Fragt = 29 kr.
Kundeservice tlf.: 31360096